Ρέθυμνο
ΡΕΘΥΜΝΟ

Σας ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον σας!
Το πρόγραμμα Sea Turtle Beach Walks θα ανοίξει ξανά με ανακοίνωσή μας το καλοκαίρι του 2023.

Κάντε κράτηση για έναν περίπατο κατά μήκος ενός τμήματος της παραλίας ωοτοκίας του Ρεθύμνου, ρίξτε μια πιο προσεκτική ματιά στην παραλία ωοτοκίας της Καρέττα και μάθετε για αυτά τα απίστευτα πλάσματα που προστατεύονται διεθνώς κατά τη διάρκεια μιας βόλτας 30 λεπτών με έναν εθελοντή ΑΡΧΕΛΩΝ.

Αυτή η βόλτα αποτελεί μέρος του πολυτομεακού προγράμματος περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης του ΑΡΧΕΛΩΝ και στοχεύει στην ενσωμάτωση της περιβαλλοντικής ερμηνείας ως εργαλείο διατήρησης για την ευαισθητοποίηση σχετικά με τις παραλίες ωοτοκίας, τους αμμόλοφους και τη θετική συνύπαρξη των ανθρώπων με τις θαλάσσιες χελώνες.

Περπατήστε κατά μήκος ενός τμήματος της παραλίας ωοτοκίας του Ρεθύμνου, όπου θα έχετε την ευκαιρία να μάθετε για τις θαλάσσιες χελώνες, τις απειλές που αντιμετωπίζουν και το έργο μας για την προστασία τους και τη διατήρηση του βιοτόπου τους. Θα ξεκινήσετε τη βόλτα σας μαθαίνοντας μερικά ενδιαφέροντα στοιχεία για τις θαλάσσιες χελώνες και τον κύκλο ζωής τους και τη βιολογία τους. Θα υπάρχουν στάσεις κατά μήκος της παραλίας, σε συγκεκριμένα σημεία όπου θα μοιραστούμε μαζί σας πληροφορίες για το εύθραυστο οικοσύστημα των αμμοθινών και θα σας δείξουμε ίχνη θηλυκών θαλάσσιων χελωνών, νεοσσών ή φωλιές θαλάσσιας χελώνας ανάλογα με την εποχή. Κατά τη διάρκεια της βόλτας μας, θα λάβετε πληροφορίες για τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι θαλάσσιες χελώνες από την ανθρώπινη δραστηριότητα και τι μπορείτε να κάνετε για να τις βοηθήσετε ενώ βρίσκεστε στην παραλία.

ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ

  • Πρέπει να κάνετε κράτηση θέσης online.
  • Δεν υπάρχει εισιτήριο ή κόστος συμμετοχής.
  • Κάθε ομάδα περιορίζεται σε 8 ενήλικες και 8 παιδιά.
  • Κάθε παιδί απαιτείται να συνοδεύεται από τον κηδεμόνα του.
  • Η ξενάγηση είναι κατάλληλη για παιδιά άνω των 4 ετών, καθώς απαιτεί λίγο περπάτημα στην παραλία (περίπου 30 λεπτά).
  • Θα χρειαστείτε ένα καπέλο και λίγο νερό.
  • Η βόλτα είναι διαθέσιμη στα αγγλικά.

ΣΗΜΕΙΟ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ

Το Sea Turtle Beach Walk στην παραλία του Ρεθύμνου ξεκινά στις 8:00 π.μ., μπροστά από το Παρατηρητήριο Life Guards, λίγο πιο μακριά από το ξενοδοχείο Sentido Pearl Beach. Θα τελειώσει περίπου 30 λεπτά αργότερα στην παραλία μπροστά από την Ταβέρνα του Camping Elizabeth.

ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ

Οι κρατήσεις γίνονται δεκτές έως και 24 ώρες πριν από την ώρα έναρξης της ξενάγησης. Επιπλέον, μπορείτε να κάνετε την κράτησή σας μέχρι και 10 ημέρες πριν από την ξενάγηση.

Προς το παρόν, η ξενάγηση στην παραλία του Ρεθύμνου είναι διαθέσιμη μόνο στα Αγγλικά. Ζητούμε συγνώμη αν αυτό σας εμποδίζει να την παρακολουθήσετε.

Προσπαθούμε το συντομότερο δυνατόν να την προσφέρουμε και στα Ελληνικά.

ΑΚΥΡΩΣΗ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Εάν πρέπει να ακυρώσετε την κράτησή σας, ακολουθήστε τον σύνδεσμο ακύρωσης στο κάτω μέρος του email επιβεβαίωσης που λάβατε.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τηλέφωνο: +30 6936828652
Δευτέρα-Κυριακή 07:30-17:00

Email: crete@archelon.gr

LOADING